Ember légy fiam

<p>A Bojtorján életérzést teremtett, amit nem feledett a közönség.</p>

Ember légy, fiam (1983) Release Info.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site.

Dec 08, 201. Apr 23, 2011. Mikor eljött a nap, szintén egy vasárnap délután.

Csirkét csomagolt az útra, apám bort töltött újra, Búcsúzóul azt mondta, vigyázz magadra, fiam. Vigyázz jól, mert a város hideg, büszke és irigy. Directed by István Tényi. Csirkét csomagolt az útra, apám bort töltött újra, s búcsúzóul azt mondta, vigyázz magadra, fiam. A gondolatokat úgy lehet dresszírozni, mint a jó kutyákat. Bolond ember az, aki galambszárnyra bízza a gondolatait. A galambok ide-oda röpködnek.

Egész más ott az élet, egyedül hagynak téged.

Még bolondabb az, aki vadkacsa módjára szoktatja a gondolatait. Ott a kollégiumban minden egész másképp van. Vigyazz Magadra Fiam chords by Bojtorjan. 335 views, added to favorites 15 times. Difficulty: intermediate. Last edit on Feb 13, 2014. Download Pdf. egyedül hagynak téged Én csak azt kívánom, bármi lesz is ember légy, fiam Vigyázz jól mert a város hideg, büszke és irígy Eddig gond nélkül éltél. Sep 15, 2013.

Leült mellém, s azt mondta.

Vigyazz Magadra Fiam ukulele chords by Bojtorjan. 111 views, added to favorites 1 time. Tuning: G C E A. Author Unregistered. Last edit on Feb 11, 2014. Download Pdf. Strumming. bármi lesz is ember légy, fiam Mikor eljött a nap. Születésed napján köszöntelek téged, azon gondolkodom, mit mondhatnék néked.

Azt kívánom, bármi lesz is, Hogy ember légy, fiam. Az élet semmit nem kínál tálcán, Az semmit nem kap, kiáll mélán. Az élet kegyetlen, s nehéz, de csodaszép. Alakítsd, nálad a kép. Csak ember légy, fiam Budafok-Tétényben járt a Bojtorján. Pomázi Zoltán alapító taggal a Budafok-tétény Baráti Körök. Define ember. ember synonyms, ember pronunciation, ember translation, English dictionary definition of ember. n. 1. A small, glowing piece of coal or wood, as in a dying fire. 2. embers The smoldering coal or ash of a dying fire. n 1. a glowing or smouldering piece. A halál semmi.